Saunaparonin Rantasaunan ranta

 

Rantasauna sijaitsee Saunaparonin kirkasvetisen lammen rannalla, omassa rauhaisessa suojassaan. Holvisauna ja savusauna puolestaan jäävät lammen toiselle reunalle, joten rantasaunan rannalla oma rauha on taattu toisista saunojista huolimatta!

 

Rantasaunan löylyt ovat saunakansamme rakastamaa perinteistä laatua, sen suuri, jatkuvalämmitteinen kiuas jaksaa kihauttaa maistuvat löylyt vaativammallekin saunojalle. Lauteilla on tilaa vähintään 15 löylynlyöjälle kerrallaan. Rantasaunalla on oma ranta ja laituri kirkkaaseen uimaveteen (talvisin avantouintia!) sekä pieni viihtyisä terassi ja pukuhuoneet.

 

Rantasauna-pakettiin kuuluu hirsirakenteinen hyvin varusteltu Paroninmaja, jonka pihassa on laajat oleskelualueet terasseineen, laavuineen ja nuotiopaikkoineen. Paroninmajassa vietät niin pikkujoulut kuin polttaritkin sekä yritystapahtumat tunnelmallisesti ja rennosti.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Vuokrattava  sauna / rantasaunan vuokraus Maskussa (etäisyys Turku keskusta 17km, 21min, Raisio 10km, 11min, Naantali 15km, 20min, Kaarina 27km, 29min, Lieto, 30km, 32min)